Sport

GAA fixtures - every fixture, every Tuesday

NATIONAL


Saturday, July 18 


Munster SFC final replay, (7pm), Killarney, extra-time if necessary: Kerry v Cork (M Deegan, Laois); All-Ireland SFC Qualifying round 3B, (3pm), Thurles, extra-time if necessary: Tipperary v Tyrone, (5pm), Pearse Stadium, extra-time if necessary: Galway v Cork; All-Ireland U21 ‘C’ HC semi-final, (6pm), Letterkenny, extra-time if necessary: Donegal v Sligo (B Sweeney, Cavan).

Sunday, July 19 


Ulster SFC final, (2pm), Clones: Monaghan v Donegal (D Coldrick, Meath); Connacht SFC final, (4pm), Dr Hyde Park: Mayo v Sligo (P O’Sullivan, Kerry).

ULSTER


Wednesday, July 13


Bord Gais U21 HC semi-final, (7.45pm), Ballycastle: Antrim v Armagh (A Nash, Derry), (8pm) Owenbeg: Derry v Down (O Elliott, Antrim).

Thursday, July 16 


Senior Hurling Tain Club League Division Three (8.00pm): Killeavy v Derrynoose (D Kearns, Down).

Saturday, July 18


Senior Hurling Tain Club League Division One, (4pm): Liatroim v Cuchulainn’s (B Brady, Louth); Division 2A, (4pm): Camlough v Warrenpoint (P Drumm, Louth), Sean Treacy’s v Shamrocks (M McGann, Antrim), Clonduff v Ballela (H Tormey, Down); Division 2B, (4pm): Strabane v Setanta, Cloghan: St Fechin’s v Ballyhannon (S McKenna, Monaghan), Garvaghey: Letterkenny v Knockbridge (M Loftus, Armagh).

Sunday, July 19 


Electric Ireland MFC final, (12pm), Clones: Cavan v Derry (P Faloon, Down); Senior Hurling Tain Club League Division Three, (1pm): Pearse Og v Derrynoose (J Emmo, Cavan).

ANTRIM


Tuesday, July 14


MHL A, (7.30pm): Cushendall v Loughgiel (R OReilly); MFL Division One, (7.30pm): Lamh Dhearg v Sean Stinson’s (D O’Neill), Randalstown v Creggan (K Doherty), O’Donovan Rossa v St Enda’s (B Toland), St Brigid’s v St John’s (C Hemsworth); MFL Division 2A, (7.30pm): St Gall’s v Ballymena (P Hughes), Glenravel v Glenavy (S Laverty), Aghagallon v Belfast Saffrons (P Hanna), Aldergrove v Setanta; MFL Division 2B, (7.30pm): Gort na Mona v Clan na Gael (G Dougan), Dunloy v Rasharkin (J ODonnell), St Antrim v O’Donnell’s (J McAtamney).

Wednesday, July 15


Reserve Football Cup, (7.30pm): St Brigid’s v St John’s (C Cochraine); Kennedy Centre ACFL Division Two, (8.15pm): St Paul’s v Ballymena (C McDonald); Kennedy Centre ACFL Division Two reserve, (7pm): St Paul’s v Ballymena (B McPoland), St Enda’s v Aghagallon (P McKeever); Kennedy Centre ACFL Division Three Grading, (7.30pm), Mullusk: Pearse’s v Ballycastle (C Muldoon), Glenravel v Dunloy (S Laverty).

Friday, July 17 


Kennedy Centre ACFL Division Two reserve, (7.30pm): Rasharkin v St Paul’s (V Boyle); MHL A, (7.30pm): Loughgiel v St Patrick’s, St Enda’s v Dunloy, Ballinascreen v Slaughtneill, St John’s v O’Donovan Rossa, Dungiven v Cushendall; MHL B, (7.30pm): Gort na Mona v Creggan, St Gall’s v Glenariff, Randalstown v Naomh Colm Cille, Lamh Dhearg v Eoghan Rua, Feystown: St MacNissi’s v Clooney Gaels; Kennedy Centre ACFL Division Three Grading, (7.30pm): O’Donnells v Glenravel (C McDonald).

Saturday, July 18 


MFC B, (7pm): Moneyglass v Aldergrove (G Dougan); MHC B, (7pm): Creggan v Gort na Mona; MFL Division One, (6pm): St John’s v Sean Stinson’s (B Toland), St Brigid’s v Randalstown (C McDonald); MFL Division 2A, (6pm): Glenravel v St Gall’s (T McGilligan).

Sunday, July 19 


ACHL Division One, (7pm): Cushendall v Ballycran (O Elliott), Clooney Gaels v St John’s (C Cunning), O’Donovan Rossa v St Gall’s (P Hughes); ACHL Division One reserve, (7.30pm): Cushendall v Ballycran (P O’Neill); ACHL Division Two, (6pm): Cushendun v Glenariff (L McBride), Ballygalget v Carey (C Murray), Cloughmills v Sarsfield’s (C McNeill), Gort na Mona v Creggan (C McDonald), Armoy 


v St Paul’s (F Traynor); ACHL Division Three, (6pm): Glenarm v St Enda’s (K Gormley), Lamh Dhearg v Glenravel (M O’Neill), Rasharkin v Bredagh (J Carson), Randalstown v Na Magha (E Hassan), O’Donnell’s v St Teresa’s (D McKeown); ACHL Division Four, (6pm): Davitt’s v Ballyvarley (M McDonald), St Agnes’ v Loch Mor (C Cochraine), Belfast Shamrocks v Carryduff (S Burns); Kennedy Centre ACFL Division Two, (3pm): Ballymena v Glenavy; Kennedy Centre ACFL Division Two reserve, (1.30pm): Ballymena v Glenavy.

SOUTH-WEST ANTRIM


Thursday, July 16 


Ciaran Doherty Accountants U16 FL Cup, (7.30pm): St Enda’s v Glenavy, Aldergrove v Creggan, Cargin v Sean Stinson’s, Ballymena v Randalstown; Ciaran Doherty Accountants U16 FL Shield, (7.30pm): Antrim v Rasharkin, Dunloy v Moneyglass.

Friday, July 17 


Thomas Devlin Motor Sales U14 League Cup play-off, (7.30pm): Aghagallon v Creggan; Thomas Devlin Motor Sales U14 League Plate play-off, (7.30pm): Ballymena v St Enda’s, Dunloy v Cargin; Thomas Devlin Motor Sales U14 FL Shield play-off, (7.30pm): Sean Stinson’s v Moneyglass, Glenavy v Antrim.

Sunday, July 19 


J&P Toal Ltd Laverty Cup final, (7pm), Creggan: Cargin v St Endas; Thomas Devlin Motor Sales U12 FL Cup play-off, (12pm): Aldergrove v Aghagallon, Cargin v St Enda’s; Thomas Devlin Motor Sales U12 FL Plate play-off, (12pm): Dunloy v Randalstown, (11.30am): Creggan v Glenravel; Thomas Devlin Motor Sales U12 FL Shield play-off, (12pm): Moneyglass v Antrim, Glenavy v Lisburn, Rasharkin 


v Sean Stinson’s.

ARMAGH


Wednesday, July 15


RFL South, (8pm): Silverbridge v Armagh Harps (O Hearty).

Friday, July 17 


IFL, (8pm): Shane O’Neill’s v Middletown (B Canavan). 

Saturday, July 18 


SRFC final, (7pm), Pearse Og: Ballymacnab v Armagh Harps (G Marshall).

ARMAGH UNDERAGE


Thursday, July 16 


Simplyfruit U16 FL Division One, (7.30pm): Dromintee v Pearse Og (K Gallogly), Tir na nOg v St Peter’s, St Peter’s v Crossmaglen (S O’Neill).

Friday, July 17 


Simplyfruit U18 FL Division One, (7pm): Pearse Og v Dromintee (K Murphy).

Saturday, July 18 


Simplyfruit U8 FL Division One South, (11am): Culloville v Mullaghbawn, Dromintee v Killeavy; Division 2B South, (11am): Lissummon v Clady, Corrinshigo v Poyntzpass, Dorsey v Belleek; Division One Mid, (11am): Middletown v Granemore, Derrynoose v Pearse Og, Armagh Harps v Keady; Division Two Mid, (11am): Grange v Phelim Brady’s, Tullysaran v Ballymacnab, An Port Mor v Madden; Division One North, (11am): Clann Eireann v Tir na nOg, St Peter’s v Maghery, Clan na Gael v Wolfe Tone’s; Division Two North, (11am): Naomh Eoin v St Paul’s, Eire Og v Sarsfield’s; Simplyfruit U12 FL Division One South. (4pm): Carrickcruppen v Dromintee, Cullyhanna v Culloville, Crossmaglen v Killeavy.

Monday, July 20 


Simplyfruit U18 FL Division 2A, (7.30pm): Maghery v O’Doirnin Blues, St Enda’s v Shamrock Gaels, Clan na Gael v Derrynoose, St Brigid’s v St Peter’s; Division 2B, (7.30pm): Shane O’Neill’s v Wolfe Tone’s, Madden v Carrickcruppen, Tir na nOg v Naomh Eoin, Granemore v Sarsfield’s; Division Three, (7.30pm): Brian Boru v Keady, Middletown v St Paul’s, Corrinshego v Ballyhegan.

DERRY


Tuesday, July 14


The Old Thatch Inn ACFL U14A, (7.15pm): Magherafelt v Newbridge, Glenullin v Ballinascreen, Bellaghy v Glen, Lavey v Dungiven; The Old Thatch Inn ACFL U14B1, (7.15pm): Loup v Ballinderry, Slaughtneil v Swatragh; The Old Thatch Inn ACFL U14B2, (7.15pm): Drumsurn v Coleraine, St Michael’s v Kilrea; The Old Thatch Inn ACFL U14B3, (7.15pm): Banagher v Doire Trasna, Craigbane v Steelstown, Claudy v Faughanvale; The Old Thatch Inn ACFL U14C, (7.15pm): Doire Colmcille v Moneymore, Foreglen v Ballerin, Drum v Slaughtmanus, Desertmartin v Ardmore, Castledawson v Greenlough.

Wednesday, July 15


T Mackle U18ACHL, (7.15pm): Na Magha v Dungannon, Banagher v Slaughtneil, Dungiven v Ballinascreen, Buncrana v Lavey, Swatragh v Carrickmore.

Thursday, July 18 


T Mackle U14ACHL, (7.15pm): Slaughtneil v Na Magha, Banagher v Lavey, Ballinascreen v Dungiven, Buncrana v Swatragh.

Sunday, July 19


T Mackle U16ACHL, (11am): Lavey v Carrickmore, Dungiven v Buncrana, Dungannon v Banagher, Ballinascreen v Na Magha; H&A Mechanical Services ACFL Division One reserve, (7.30pm): Kilrea v Slaughtneil; H&A Mechanical Services ACFL Division Two reserve, (6pm): Ballerin v Slaughtmanus; H&A Mechanical Services ACFL Division Two, (7.30pm): Desertmartin v Claudy, Ballymaguigan v Greenlough, Craigbane v Limavady, Lissan v Moneymore, Ballerin v Slaughtmanus, Doire Trasna v Steelstown, Drumsurn v Castledawson; H&A Mechanical Services Division Three, (7.30pm): Glack v Faughanvale, Drum v Doire Colmcille, Magherafelt III v Ardmore, Sean Dolan’s v Magilligan.

Monday, July 20 


The Old Thatch U18A, (7.15pm): Bellaghy v Glen, Magherafelt v Steelstown, Kilrea v Swatragh, Dungiven v Newbridge, Ballinascreen v Lavey, Slaughtneil v Faughanvale.

DOWN


Tuesday, July 14


ACPRFL Division Two, (7.30pm): Tullylish v Warrenpoint.

Thursday, July 16 


AC U16 FL, (7.30pm): Liatroim v Bryansford; ACHL Division Two, (7.30pm): Clonduff v Bredagh.

Friday, July 17 


ACMFL, (7.30pm): Shamrocks v Carryduff.

Sunday, July 19 


ACMFL, (4pm): Shamrocks v Saul; South Down U12 FL Division Two, (11am): St John Bosco v Clann na Derg, (4pm): Shamrocks v Saul, U16 HL, (2pm): Carryduff v Ballygalget, Shamrocks v Ballycran, Liatroim v Warrenpoint, Bredagh v Portaferry.

Monday, July 20 


ACHL Division Two, (7.30pm): Castlewellan v Ballycran, Carryduff v Clonduff, Bredagh v Portaferry.

DOWN LADIES’ FOOTBALL


Saturday, July 18 


SFL, (7pm): Bredagh v Carryduff; IFL, (7pm): Ballymartin v Bosco, Loughinisland v Burren, Saval v Saul; JFL, (7pm): St John’s v Teconnaught/Killyleagh, St Michael’s v Clonduff, Aughlisnafin v Tullylish.

Sunday, July 19 


U14 Section A, (12.30pm): Loughinisland v Bosco, Bredagh v Warrenpoint; U14 Section B, (12.30pm): Kilcoo v Clonduff, Rostrevor v Annaclone, Burren v Carryduff B; U14 Section C, (12.30pm): Ballymartin v Mayobridge, (3pm): Dundrum v Saul.

Monday, July 20


U14 Section A, (7.30pm): Carryduff v Downpatrick.

FERMANAGH


Wednesday, July 15


Erne Cup Division Two, (7.30pm): Irvinestown v Belcoo (N Davis); U16 FL Section A, (7.30pm): Teemore v Kinawley (J Murphy), Belnaleck v Enniskillen Gaels, St Joseph’s v Derrygonnelly (O Mahon); Section B, (7.30pm): Lisnaskea v Irvinestown (K Bradshaw), Erne Gaels v St Patrick’s (S Treacy), Brookeboro v Tempo (J Smyth); Section C, (7.30pm): Belcoo v Coa (F Shannon), Maguiresbridge 


v Devenish (P Campbell), Newtownbutler v Enniskillen Gaels (M Curry).

Saturday, July 18 


Go Games U12 Section A, (4pm): Kinawley v Derrylin, Derrygonnelly v Newtownbutler; Section B, (4pm): Teemore v Belcoo, Lisnaskea v Devenish, Section C, (4pm): St Joseph’s v Irvinestown, Belnaleck v Tempo, Aghadrumsee v Roslea; Section D, (4pm): Coa v Enniskillen Gaels, Brookeboro v Maguiresbridge.

MONAGHAN


Tuesday, July 14


Co Monaghan Credit Unions SFL, (8pm): Scotstown v Clontibret (A Marron); MFC Division One preliminary round, (7.30pm): Carrickmacross v Scotstown (D Boylan); MFC Division Two 


quarter-finals, (7.30pm): Cremartin v Emyvale (J O’Rourke), Toome v Inniskeen (S McMahon), Aughnamullen v Clones (D Boylan), Na Mullai Sarsfield’s v Corduff (B Grimley); MFC Division Three quarter-finals, (7.30pm): Patrick Emmet’s v Latton (X Coyle), Tyholland v Doohamlet (M Treanor), Rockcorry v Emerald Sarsfield’s (J McKenna); MFL Division One Cup, (7.30pm): Truagh v Magheracloone (N McKenna), Donaghmoyne v St Patrick’s (S Ward).

Wednesday, July 15


Platinum Tanks RFL Division 2A, (8pm): Drumhowan v Doohamlet (D Boylan), Sean McDermott’s v Eire Og (M McMahon), Donaghmoyne v Rockcorry (C Brady); Division 2B, (8pm): Carrickmacross v Inniskeen (S Gilsenan), Truagh v Blackhill (X Coyle), Killanny v Corduff (M Metzger); Division Three, (8pm): Killeevan v Aghabog (J McAndrew), Clones v Monaghan Harps (D Hurson), Toome v Emyvale.

Thursday, July 16 


Silver Hill Foods SHL, (8pm): Clontibret v Inniskeen (S McKenna), Castleblayney v Truagh (P Boylan), Carrickmacross v Mullahoran.

Friday, July 17 


Platinum Tanks RFL Division 1A, (8pm): Latton v Clontibret (F Finnegan); U21 Division One semi-finals, (7.45pm): Magheracloone v Truagh (B Walsh), Donaghmoyne v Scotstown (B Grimley); Division Two semi-finals, (7.45pm): Emyvale v Corduff (S Hagan), Monaghan Harps v Carrickmacross (X Coyle).

Saturday, July 18 


Eurotech JFL, (7pm): Eire Og v Scotstown (N McKenna), Killeevan v Toome (H McKenna), Aghgbog v Killanny (J McAndrew), Rockcorry v Blackhill (D Helferty), Oram v Sean McDermott’s (S Gilsenan); Platinum Tanks RFC final, (7pm): Donaghmoyne v Carrickmacross; Platinum Tanks RFL Division 1A, (7pm): Magheracloone v Scotstown (S Ward), Truagh v Cremartin; Platinum Tanks RFL Division 1B, (7pm): Ballybay v Emyvale (C Brady), Monaghan Harps v Castleblayney (G Treanor), Aughnamullen v Tyholland (S Hagan).

Monday, July 20 


Platinum Tanks RFL Division 2A, (8pm): Doohamlet v Sean McDermott’s (S Gilsenan); Division Three, (8pm): Aghabog v Clones (N McKenna).